Menweekend 2016
Wedstrijd Heesch december 2016
Kinderringsteken februari 2017

Wij zijn een actieve menvereniging met als doel de mensport in al zijn aspecten te beoefenen, en waarbij gezelligheid, veiligheid en diervriendelijkheid voorop staan. Iedereen, die met een eigen paard of pony in clubverband wil mennen, is welkom. Wij organiseren menlessen, koetsentochten, wedstrijden en andere activiteiten. De menlessen worden gegeven op de maandagavonden in Rijhal St.Waldrik, de overdekte paardensport accommodatie aan de Ewijkseweg 13 in Overasselt.

Meer informatie over de rijhal kunt u vinden via deze link

Van de leden wordt verwacht dat zij bij de organisatie van de activiteiten actief mee helpen.

Ook beschikken wij over een gezellige kantine waar u onder het genot van een hapje en een drankje na kunt praten over uw sportieve prestaties.

Kantine rijhal St. Waldrick