Menweekend 2016
Wedstrijd Heesch december 2016
Kinderringsteken februari 2017

ie zijn/haar kunnen eens wil vergelijken met anderen kan meedoen aan wedstrijden. Waar wedstrijden gehouden worden is terug te vinden op de site mijnknhs. Ook als je geen lid van de KNHS bent kun je daar via wedstrijdkalender bekijken waar je terecht kunt. Maak eerst een keuze uit de lijst van mogelijkheden: Mennen dressuur. Per wedstrijd staat aangegeven welke disciplines er zijn, voor menners meestal zowel dressuur als vaardigheid. In de linker kolom kunnen je met een filter kiezen uit de gewenste klassen, bijvoorbeeld 'Impuls'.

Heb je een wedstrijd gevonden waaraan je wilt mee doen en ben je geen lid van de KNHS dan klik je bij de gekozen wedstrijd op Details. Daar vindt je een mailadres om je rechtstreeks bij de organisatie aan te melden.

Je kunt gratis een Mijn KNHS account aanvragen.

Heb je al wel een Mijn KNHS account, klik dan op Inschrijven en log in.

Je krijgt bericht zodra je inschrijving geaccepteerd is.

Vaak kun je via de site startlijsten terugvinden op welke tijdstippen je aan de beurt bent. Je kunt de startlijst ook inzien bij de wedstrijd op de site mijnknhs via Details en dan Deelnemers.

Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, meld je dan tijdig schriftelijk af, namelijk tot uiterlijk 24 uur voor het begin van de wedstrijd.

Wil je meer weten over de regels van de KNHS, bekijk dan de KNHS wedstrijdreglementen .

Al vast een quote hieruit inzake spoorbreedte:

De kegels worden bij marathonwagens gezet op 128cm +30/25/20cm. Voor een spoorbreedte groter dan 130 cm dan dient hij/zij dit minimaal 2 uur voor aanvang van de vaardigheidsproef te melden bij de Technisch Afgevaardigde. Het parcours zal dan na meting van de wagen op maat gezet worden voor deze deelnemer.